dilluns, 22 d’octubre del 2012

Agència de càsting

A continuació, teniu tots els personatges de "Mar i cel" d'Àngel Guimerà amb la seva descripció i amb una foto, aquesta, però, és una d'actual, tal i com creiem que serien els personatges de l'obra si estiguessin visquen al segle XXI.




Saïd: és el capità d'un vaixell de corsaris algerians. Els seus pirates l'anomenen "arraix", que vol dir alt oficial d'un exèrcit islàmic. És generós i noble. Vol venjar-se de dels cristians ja que van matar els seus pares. Protagonista. 








Blanca: és molt religiosa, degut a l'educació que va rebre de petita, i havia viscut en la cel·la d'un convent. És la filla de Carles, i ha estat capturada pels pirates, al final, s'acaba enamorant de Saïd, tot i que veu els musulmans com els seus enemics i els de la seva religió, la cristiana. Protagonista.  












Carles: és el pare de la Blanca, un home ric i vell. Està al servei del rei. És un fanàtica religiós, que ha promès les seves terres a la institució eclesuàstica i ha lliurat la seva filla a un convent de monges de clausura. Creu que la Blanca està destinada a ser monja. 






Ferran: és el patró del vaixell cristià i que ha estat atacat pels corsaris. És el cosí de la Blanca i està enamorada d'ella. Vol treure a la Blanca del món religiós per fer-li veure el món, tal i com és. És un home valent, que donaria la vida per la Blanca.



 

Joanot: és un cristià renegat. Viu torturat per la culpa que arrossega, ja que va matar a la seva dona, i  es va afegir als pirates muslumans per evitar el càstig que li tocaria.





Hassèn: corsari del vaixell de Saïd, és el seu home de confiança i servidor absolut del seu patró, sempre el protegeix quan ataquen el seu vaixell. 






Malek: corsari del vaixell de Saïd, és el segon. Té l'ambició del poder de la nau.






Osman: corsari del vaixell de Saïd. Vol fer-se ric amb la pirataria i no té gaires escrúpols  per aconseguir-ho.










Mahomet: corasi del vaixell de Saïd. També vol fer-se ric, i no té gaires escrúpols. Sempre dóna suport al que diu l'Osman i en Malek. A estones és un covard. 



Guillem i Roc: pertanyen al vaixell cristià. Apareixen al tercer acte. Tenen una funcionalitat dramàtica. En Roc és mariner i obeix a Carles i en Guillem, al ser militar, ha d'obeir a Carles, que representa el rei. 

                                Guillem                                                                    Roc                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada